Barca Premium natuurlijk 't beste!

OVER BARCA

De voorouders van onze honden leefden in het wild en kozen hun voedsel uit wat de natuur hen te bieden had. Dit waren allerlei prooidieren, zowel gevogelte als viervoetige dieren, maar ook kruiden en vruchten. Door hun natuurlijke aanleg en goed ontwikkelde instinct wisten ze feilloos aan te voelen wat ze nodig hadden voor het in stand houden van een gezond lichaam en een goede algehele conditie. Zo is dat eeuwen lang doorgegaan en zo gaat het in het wild nog steeds.

BARCA PREMIUM EEN GOEDE BASIS

Voor het welzijn van uw hond biedt Barca Premium hondenvoer een goede basis. Barca staat bekend om de hoge acceptatie en de hoge verteerbaarheid. Deze voeding bevat natuurlijke ingrediënten waardoor uw hond in topconditie blijft. Ook heeft Barca speciale kleinere brokken voor de kleine hond, dit is wel gewoon dezelfde samenstelling. 

HOGE ACCEPTATIE

Barca Premium bevat hoogwaardige eiwitbronnen die niet alleen in een uitstekende balans van essentiële aminozuren voorzien, maar ook in een heerlijke smaak waar uw hond van zal houden.

HOGE VERTEERBAARHEID

Barca Premium is speciaal ontwikkeld om een hoog verteerbare voeding aan te bieden. Dit betekent dat uw hond meer essentiële voedingsstoffen op neemt, daarnaast is uw hond minder voeding nodig en vermindert de hoeveelheid ontlasting.

MET NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Barca Premium is gezond en bevat geen chemische geur- kleur- en smaakstoffen.

WEINIG EN COMPACTE ONTLASTING

Barca Premium is één van de weinige voedingen die echt voor een compacte en stevige ontlasting zorgt. De ontlasting zegt tevens iets over de conditie waarin uw hond verkeert.

UW HOND IN TOPCONDITIE

Barca Premium ondersteunt uw hond om elke dag in topconditie te zijn. Werk- en sporthonden die topprestaties moeten leveren en evt. soms stress ervaren doet u een plezier met Barca Premium.

VRIJ VAN TARWE EN TARWEGLUTEN

Barca Premium bevat geen zinloze vulling zoals tarwe en tarwegluten.
© Barca Premium 2024 - privacyverklaring - copyright & disclaimer
ontwikkeld door tripix.nl